понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Засідання із практичними психологами та соціальними педагогами щодо ознайомлення із проектом ШКП-2

11 жовтня 2013 року на базі Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось методичне об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів Тернопільського району, в якому взяли участь 23 працівника психологічної служби. В рамках методичного об’єднання говорилось про лідерство, про формування та структуру групи. Методистом із психологічної служби РМК Хотенчан Н.М. проводилось тренінгове заняття із розвитку ініціативності та підприємливості серед учнівської молоді. Стодола І.В., вчитель економіки Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ст. та шкільний лідер проекту ШКП виступила з питанням «Розуміння понять: попит і пропозиція. Усвідомлення того, яким чином визначаються ринкові ціни». Мужів І.М. знайомила учасників із технологією прийняття рішень. Учасники були дуже задоволені проведеним                                                                заняттям та очікують нових зустрічей.

2 коментарі:

  1. Вітаю колеги! Стало приємно на душі, коли прочитала, що і ви продовжуєте ознайомлювати місцевих спеціалістів соціально-психологічних служб з роботою ШКП! Молодці!

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт Руслано та Надійко! Спасибі за підтримку! Приємно переглядати Вашу роботу. Приєднуюся до Світлани з Житомера - Ви теж у наших активних рядах! До зустрічі! З повагою, Світлана Кушнікова, Дніпрорпетровськ

    ВідповістиВидалити