понеділок, 20 травня 2013 р.

Рефлексія роботи з ІКТ

Під час роботи з ІКТ нами були вдосклоналені раніше набуті навички та здобули нові.Зокрема, ми навчилися створювати сторінки, списки посилань, змінювати розташування елементів макету, додавати додаткові гаджети до макету блогу, а також надавати дозволи співавтору блогу та читачам. Під час роботи нам було комфортно, цікаво та пізнавально.

4 коментарі:

  1. Надя і Руслана, привіт! Які настрої учасників після проведеного семінару? Успіхів вам у подальшій реалізації проекту. Ми обласний семінар уже провели і перебуваємо на спільному семінарі у Рівному. Зустрілись з колегами з Рівного і Житомира. І знову мали приємні години спільної праці! Сумуємо за вами. Удачі! До зустрічі :)
    Леся і Ірина, Вінниця
    P.S. У нас змінилась адреса блогу - http://sae-voipopp.blogspot.com/ Будь ласка, внесіть зміни у нашу адресу на блозі своєї області і будемо раді бачити колег на нашому блозі :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Велике спасибі вам,дівчата,за підтримку!!! Нам теж приємно було зустрітися з колегами із Хмельницького та Закарпаття. Вони нас теж підтримували при проведенні спільних тренінгів. Учасники були дуже задоволені тренінгами.
      Ми вам також бажаємо всього найкращого в нашій нелегкій діяльності! ;)
      P.S. Адресу вашого блогу вже змінили,так що ми з вами! :)))

      Видалити
    2. Дякуємо! Ми раді, що ви на зв'язку. Сьогодні робили звітність. Уже відправили. Якщо треба, пишіть, пришлемо вам свої наробки :)

      Видалити
    3. Дякуємо вам за готовність допомогти! :))

      Видалити